Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Communist Party propaganda along Route 13 near Vang Vieng. : Stockfoto
Vang Vieng, Vientiane, Laos, South-East Asia, Asia

Communist Party propaganda along Route 13 near Vang Vieng.

Credits: 
Damien Simonis
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Vang Vieng, Vientiane, Laos, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148873094
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 2.828 px (36,03 x 23,94 cm) - 300 dpi - 5,07 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Communist Party Propaganda Along Route 13 Near Vang Vieng StockfotoAzië,Close-up,Communicatie,Communistische partij,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst,Kunst en Nijverheid,Laos,Menselijke vorm,Niet-westers schrift,Politiek,Poster,Propaganda,Richting,Tekst,Vang Vieng,Vientiane,Vlak naast,Volledig beeld,Vrouwelijke gestalte,Westers schrift,Zonder mensen,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Vang Vieng, Vientiane, Laos, South-East Asia, Asia