Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Communist flag of China : Stockfoto
Details of buildings in the UNESCO world heritage town of Luang Prabang, Laos.

Communist flag of China

Credits: 
Toby Adamson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Details of buildings in the UNESCO world heritage town of Luang Prabang, Laos.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82225064
Collectie:
Axiom Photographic Agency
Max. bestandsgrootte:
5.242 x 3.495 px (44,38 x 29,59 cm) - 300 dpi - 8,5 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Communist Flag Of China StockfotoBeroemde plaats,Buitenopname,China,Chinese cultuur,Communisme,Communistische partij,Culturen,Dag,Enkel object,Fotografie,Gebouw exterieur,Gekanteld,Hamer en sikkel,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Laos,Laotiaanse cultuur,Luang Praban,Onscherpe achtergrond,Reisbestemmingen,Rood,Sikkel,UNESCO,UNESCO Werelderfgoed,Vlag,Zonder mensenPhotographer Collection: Axiom Photographic Agency Details of buildings in the UNESCO world heritage town of Luang Prabang, Laos.