Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Communicating with grandparents online : Stockfoto

Communicating with grandparents online

Credits: 
Bernhard Lang
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153086274
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.412 px (43,50 x 28,89 cm) - 300 dpi - 6,12 MB
Communicating With Grandparents Online StockfotoLaptop,Moeder,Familie,Zoon,Vader,Grootmoeder,Twee ouders,Grootvader,Bejaard,Laptop,Baby,Volwassen vrouwen,Mannen,Europese etniciteit,Jonge vrouw,50-54 jaar,60-64 jaar,Jong volwassen,Kleinzoon,Mannelijk,Oudere vrouwen,Senioren mannen,Echte mensen,Familie met meerdere generaties,Glimlachen,Mensen,Oudere volwassenen,Verbinding,Volwassen,newtechnology,2-5 Maanden,20-24 jaar,25-29 jaar,Actieve ouderen,Binnenopname,Communicatie,Dag,Delen,Draadloze technologie,Duitsland,Familie met één kind,Fotografie,Gemak,Horizontaal,Jonge mannen,Jongensbaby's,Kleurenfoto,München,Portretfoto,Saamhorigheid,Vijf personenPhotographer Collection: Iconica ©www.bernhardlang.de