Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Communicating with grandparents online : Stockfoto

Communicating with grandparents online

Credits: 
Bernhard Lang
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153086274
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.138 x 3.412 px (43,50 x 28,89 cm) - 300 dpi - 6,12 MB
Release-informatie:
Model release
Communicating With Grandparents Online Stockfoto2-5 Maanden,20-24 jaar,25-29 jaar,50-54 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Baby,Bejaard,Binnenopname,Communicatie,Dag,Delen,Draadloze technologie,Duitsland,Echte mensen,Europese etniciteit,Familie,Familie met meerdere generaties,Familie met één kind,Fotografie,Gemak,Glimlachen,Grootmoeder,Grootvader,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Jongensbaby's,Kleinzoon,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Mannelijk,Mannen,Mensen,Moeder,München,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Portretfoto,Saamhorigheid,Senioren mannen,Twee ouders,Vader,Verbinding,Vijf personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zoon,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica ©www.bernhardlang.de