Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Columbia, Cartagena, man paddling boat full of bananas : Stockfoto

Columbia, Cartagena, man paddling boat full of bananas

Credits: 
Pete Turner
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10152751
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.050 x 3.389 px (42,76 x 28,69 cm) - 300 dpi - 4,46 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Columbia Cartagena Man Paddling Boat Full Of Bananas StockfotoCartagena - Colombia,40-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Banaan,Buitenopname,Colombia - Land,Dag,Drijven,Drijvende markt,Eén persoon,Fotografie,Fruit,Horizontaal,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Landelijke scène,Latijns-Amerika,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mannen,Markt,Mensen,Mensen op de achtergrond,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Roeiboot,Roeien,Vervoer,Voedsel,Volwassen,Water,Watervaartuig,Zuid-AmerikaPhotographer Collection: The Image Bank