Colourful buttons in white plate : Stockfoto
Table setting with plate of colored buttons with spoon, fork, napkin on white background.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Colourful buttons in white plate

Credits: 
Image by Catherine MacBride
Bijschrift:
Table setting with plate of colored buttons with spoon, fork, napkin on white background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
126566051
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
9.000 x 6.002 px (76,20 x 50,82 cm) - 300 dpi - 12,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Colourful Buttons In White Plate StockfotoAfvallen,Bontgekleurd,Dineren,Fotografie,Horizontaal,Humor,Idee,Kleurenfoto,Knoop,Servet,Studiofoto,Tafelmes,Vlak erboven,Vork,Witte achtergrond,Zonder mensen,Zout - Smaakstof,ZoutstrooierPhotographer Collection: Moment Select © Catherine MacBride 2011Table setting with plate of colored buttons with spoon, fork, napkin on white background.