Colorful Grenade in a Hand : Stockfoto
The influence of a weapon of war.

Colorful Grenade in a Hand

Credits: 
Don Farrall
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
The influence of a weapon of war.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143579610
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.104 x 5.010 px (34,75 x 42,42 cm) - 300 dpi - 15,4 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Colorful Grenade In A Hand StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Bizar,Bodypainting,Bontgekleurd,Close-up,Enkel object,Eén persoon,Fotografie,Gevaar,Geweld,Handgranaat,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Oorlog,Ornaat,Studiofoto,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Wapen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Don FarrallThe influence of a weapon of war.