Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
colorful butterfly (Ornithoptera priamus) : Stockfoto

Colorful butterfly (Ornithoptera priamus)

Credits: 
Jodi Jacobson
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
108273045
Collectie:
Vetta
Colorful Butterfly StockfotoAustralië,Blad,Bontgekleurd,Breekbaarheid,Buitenopname,Close-up,Dag,Dier,Dierenthema's,Dierenvleugel,Ernstig bedreigde soorten,Exotisme,Eén dier,Fotografie,Groen,Horizontaal,Kleurenfoto,Levendige kleur,Lichaamsdeel van dieren,Mariposa Grove,Monarchvlinder,Natuur,Nieuw leven,Onscherpe achtergrond,Papoea-Nieuw-Guinea,Plant,Regenwoud,Schoonheid in de natuur,Spontaan,Struik,Tak,Takje,Tropisch klimaat,Tropisch regenwoud,Vlak naast,Vlinder,Weelderige plantengroei,Wilde dieren,Zonder mensen,ZwartPhotographer Collection: Vetta