Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
College students taking test in classroom : Stockfoto

College students taking test in classroom

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95012082
Collectie:
OJO Images
College Students Taking Test In Classroom StockfotoExamen,Studerende,Onderwijs,Universiteit,Schoolgebouw,Klaslokaal,Leren,Universiteitsstudent,Bureau,Hoog standpunt,Schrijven,Zitten,Volwassen student,Beschouwing,Europese etniciteit,Op een rij,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Concentratie,Driekwartlengte,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kaapstad,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Middelgrote groep mensen,Omlaag kijken,Ten voeten uit,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images