Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
College students taking test in classroom : Stockfoto

College students taking test in classroom

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95012082
Collectie:
OJO Images
College Students Taking Test In Classroom Stockfoto18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Beschouwing,Binnenopname,Bureau,Concentratie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Examen,Fotografie,Frontaal,Hoog standpunt,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kaapstad,Klaslokaal,Kleurenfoto,Leren,Mannen,Mensen,Middelgrote groep mensen,Omlaag kijken,Onderwijs,Op een rij,Schoolgebouw,Schrijven,Studerende,Ten voeten uit,Universiteit,Universiteitsstudent,Volwassen,Volwassen student,Volwassen vrouwen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Zitten,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images