Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Colleagues working together on project : Stockfoto

Colleagues working together on project

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
95763982
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Ben Bloom
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.470 px (43,18 x 29,38 cm) - 300 dpi - 7,87 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Colleagues Working Together On Project Stockfoto 95763982Bedrijfsleven,Vergadering,Leunen,Vier personen,Discussie,Rapport,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Brainstormen,Collega,Creativiteit,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Formele kleding,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Laptop,Laptop,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Raam,Strategie,Teamwerk,Techniek,Volwassen,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone Getty Images