Colleagues working together on project : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Colleagues working together on project

Credits: 
Ben Bloom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95763982
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.470 px (43,18 x 29,38 cm) - 300 dpi - 7,87 MB
Colleagues Working Together On Project StockfotoBedrijfsleven,Vier personen,Discussie,Mensen,Vergadering,Leunen,Creativiteit,Laptop,Rapport,Zakenbijeenkomst,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Brainstormen,Collega,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Formele kleding,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Laptop,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Raam,Strategie,Teamwerk,Techniek,Volwassen,Zakenman,ZakenvrouwPhotographer Collection: Stone Getty Images