Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cocktail with bokeh in background : Stockfoto
Line of cocktail in bar with cocktail mixer with bokeh in background.

Cocktail with bokeh in background

Credits: 
kriskesiakphotography
Bijschrift:
Line of cocktail in bar with cocktail mixer with bokeh in background.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
131953873
Collectie:
Moment

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cocktail With Bokeh In Background StockfotoCocktail,Bar - gebouw,Nacht,Alcohol,Cocktailshaker,Onscherp,Zonder mensen,Close-up,Glas,Op een rij,IJsblokje,Fotografie,Binnenopname,Kleurenfoto,Zij aan zij,Dranken en maaltijden,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Glasgow,Groot-Brittannië,Schotland,Verfrissing,VersheidPhotographer Collection: Moment © Kris Kesiak 2011Line of cocktail in bar with cocktail mixer with bokeh in background.