Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cocktail party : Stockfoto

Cocktail party

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
72779417
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
PhotoAlto
Collectie:
Vetta
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Cocktail Party Stockfoto 72779417Sociale bijeenkomst,Bedrijfsleven,Cocktailfeest,Jaloezie,Praten,Witte achtergrond,Cocktail,Flirten,Binnenopname,Europese etniciteit,Feest,Kantoor,Tekstveld,Vriendschap,Goed gekleed,Groot bedrijf,Volwassen vrouwen,Werken,25-29 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,50-54 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Armen in de zij,Collega,Dag,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Een groep mensen,Focus op achtergrond,Fotografie,Gebaren,Gezicht aan gezicht,Handen op de heupen,Hemden en shirts,Horizontaal,Kantoorfeest,Kantoorromance,Kijken,Kijken naar,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijk,Mannen,Medewerker,Mensen,Overhemd,Partnerschap,Passie,Staan,Stem,Teamwerk,Tegenlicht,Uitsnede,Van de zijkant,Vier personen,Viering,Vrouwelijk,Wijn,Wijnglas,Zakenman,Zakenrelatie,ZakenvrouwPhotographer Collection: Vetta