Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cocktail party : Stockfoto

Cocktail party

Credits: 
PhotoAlto
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
72779417
Collectie:
Brand X Pictures
Cocktail Party StockfotoCocktailfeest,Witte achtergrond,Cocktail,Jaloezie,Bedrijfsleven,Feest,Sociale bijeenkomst,Kantoor,Praten,Flirten,Kantoorfeest,Binnenopname,Europese etniciteit,Groot bedrijf,Mannen,Tekstveld,Vriendschap,Goed gekleed,Medewerker,Mensen,Volwassen vrouwen,Werken,Zakenman,25-29 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,50-54 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Armen in de zij,Collega,Dag,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Een groep mensen,Focus op achtergrond,Fotografie,Gebaren,Gezicht aan gezicht,Handen op de heupen,Hemden en shirts,Horizontaal,Kantoorromance,Kijken,Kijken naar,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijk,Overhemd,Partnerschap,Passie,Staan,Stem,Teamwerk,Tegenlicht,Uitsnede,Van de zijkant,Vier personen,Viering,Vrouwelijk,Wijn,Wijnglas,Zakenrelatie,ZakenvrouwPhotographer Collection: Brand X Pictures