Co-workers exchanging gift in conference room : Stockfoto

Co-workers exchanging gift in conference room

Credits: Martin Barraud
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88586588
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.987 x 4.380 px (33,76 x 37,08 cm) - 300 dpi - 5,23 MB
Coworkers Exchanging Gift In Conference Room Stockfoto 88586588Kado,Kantoor,Geven,Mannen,Verjaardag,Ontvangen,Verrassing,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Vriendschap,Zakenman,Doos,Medewerker,Tafel,Zitten,Goed gekleed,Kadodoos,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Binnenopname,Conferentietafel,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gezicht aan gezicht,Groot bedrijf,Heteroseksueel koppel,Jubileum,Kaapstad,Kantoorromance,Kleurenfoto,Mensen,Mid volwassen koppel,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Op de rug gezien,Overhemd en stropdas,Portretfoto,Saamhorigheid,Tekstveld,Twee personen,Vergaderruimte,Verjaardagskado,Verticaal,Viering,Volwassen,Vriendin,Vriendje,Werken,Zakenvrouw,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Stone