Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Clown handing cotton candy to children outside circus tent. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Clown handing cotton candy to children outside circus tent.

Clown handing cotton candy to children outside circus tent.

Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Clown handing cotton candy to children outside circus tent.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81773700
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
H. Armstrong Roberts
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.776 x 4.861 px (31,97 x 41,16 cm) - 300 dpi - 7,67 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Clown Handing Cotton Candy To Children Outside Circus Tent Stockfoto 81773700Circus,1950-1959,Landbouwbeurs,Retrostijl,Zwart-wit,Clown,Kermis,Snoep,Carnaval,Circustent,Geven,Kind,Fotografie,Ouderwets,Feesttent,Kindertijd,Suikerspin,Tent,1950,2-3 jaar,6-7 jaar,Amerikaanse cultuur,Attractiepark,Broek,Broers en zussen,Buitenopname,Circusartiest,Commercial Event,Cosmetica,Dag,Delen,Dranken en maaltijden,Drie personen,Een groep mensen,Eten,Europese etniciteit,Feest- en gedenkdagen,Gebouw exterieur,Gras,Jongens,Kleine groep mensen,Kunst Cultuur en Vermaak,Lagere schoolleeftijd,Make-up,Mannen,Meisjes,Menselijk geslacht,Mensen,Midway,Opwinding,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Peuterklasleeftijd,Plezier,Pret,Print,Snack,Suiker,Ten voeten uit,Utah,Verenigde Staten,Verticaal,Voedsel,Volwassen,Vriendschap,Vrolijk,Zoet voedsel,ZusPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1930s: Clown handing cotton candy to children outside circus tent.