Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Clown handing cotton candy to children outside circus tent. : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Clown handing cotton candy to children outside circus tent.

Clown handing cotton candy to children outside circus tent.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1930s: Clown handing cotton candy to children outside circus tent.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773700
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.776 x 4.861 px (31,97 x 41,16 cm) - 300 dpi - 7,67 MB
Clown Handing Cotton Candy To Children Outside Circus Tent StockfotoCircus,1950-1959,Retrostijl,Ouderwets,Snoep,Clown,Geven,Kind,Fotografie,Landbouwbeurs,Zwart-wit,1950,Kermis,Vriendschap,Eten,Carnaval,Circusartiest,Circustent,Kindertijd,Meisjes,Suikerspin,Mannen,Feesttent,Make-up,Tent,Volwassen,Zoet voedsel,2-3 jaar,6-7 jaar,Amerikaanse cultuur,Attractiepark,Broek,Broers en zussen,Buitenopname,Commercial Event,Cosmetica,Dag,Delen,Dranken en maaltijden,Drie personen,Een groep mensen,Europese etniciteit,Feest- en gedenkdagen,Gebouw exterieur,Gras,Jongens,Kleine groep mensen,Kunst Cultuur en Vermaak,Lagere schoolleeftijd,Menselijk geslacht,Mensen,Midway,Opwinding,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Peuterklasleeftijd,Plezier,Pret,Print,Snack,Suiker,Ten voeten uit,Utah,Verenigde Staten,Verticaal,Voedsel,Vrolijk,ZusPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1930s: Clown handing cotton candy to children outside circus tent.