Cloud Ice Cream : Stockfoto
Composite vanilla ice cream cloud with chocolate flake.Ice cream floating against a blue summer sky.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Cloud Ice Cream

Credits: 
PCH
Bijschrift:
Composite vanilla ice cream cloud with chocolate flake.Ice cream floating against a blue summer sky.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88651896
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
7.016 x 10.132 px (59,40 x 85,78 cm) - 300 dpi - 18,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cloud Ice Cream StockfotoRoomijs,Wolk,Ijshoorntje,Vanille roomijs,Bizar,In de lucht zwevend,Idee,Verticaal,Buitenopname,Close-up,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Dranken en maaltijden,Fotografie,Groot-Brittannië,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select Philip Haynes Photography 2009Composite vanilla ice cream cloud with chocolate flake.Ice cream floating against a blue summer sky.