Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
clothing shop manager holding  ipad in front : Stockfoto
small business owners use digital tablets to promote business

Clothing shop manager holding ipad in front

Credits: 
Gary John Norman
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
small business owners use digital tablets to promote business
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
171174494
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 7,28 MB
Release-informatie:
Model release
Clothing Shop Manager Holding Ipad In Front Stockfoto50-54 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Begin,Binnenopname,Blauwe ogen,Bril,Bruin haar,Dag,Deskundigheid,Directeur,Draadloze technologie,Echte mensen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gelegenheid,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Kleding,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Mensen,Onscherpe achtergrond,Ontwikkeling,Oudere volwassenen,Portret,Portretfoto,Suffolk - Engeland,Tablet-pc,Techniek,Vasthouden,Volwassen,Voor,Vrijetijdskleding,WinkelPhotographer Collection: Iconica ©Gary John Normansmall business owners use digital tablets to promote business