Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
clothing shop manager holding  ipad in front : Stockfoto
small business owners use digital tablets to promote business

Clothing shop manager holding ipad in front

Credits: 
Gary John Norman
Bijschrift:
small business owners use digital tablets to promote business
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
171174494
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 7,28 MB
Clothing Shop Manager Holding Ipad In Front StockfotoTablet-pc,Vasthouden,Directeur,In de camera kijken,Frontaal,Portret,Eén persoon,Winkel,Klein bedrijf,Mensen,Echte mensen,Techniek,Onscherpe achtergrond,Voor,Fotografie,Groot-Brittannië,50-54 jaar,Oudere volwassenen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Begin,Binnenopname,Blauwe ogen,Bril,Bruin haar,Dag,Deskundigheid,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Gelegenheid,Horizontaal,Kleding,Kleurenfoto,Ontwikkeling,Portretfoto,Suffolk - Engeland,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica �Gary John Normansmall business owners use digital tablets to promote business