Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
clothing designer owner : Stockfoto
24 year old Korean clothing designer with a dress form in her shop

Clothing designer owner

Credits: 
David Young-Wolff
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
24 year old Korean clothing designer with a dress form in her shop
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84079685
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.145 x 3.430 px (43,56 x 29,04 cm) - 300 dpi - 8,05 MB
Release-informatie:
Model release
Clothing Designer Owner Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Boetiek,Bovenlichaam,Californië,Dag,Eigenaar,Elegantie,Enkel object,Entrepreneur,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Handen op de heupen,Hoed,Horizontaal,Jong volwassen,Juwelen,Kledingwinkel,Klein bedrijf,Koreaanse etniciteit,Leunen,Mannequin,Meetlint,Mensen,Mode,Modeontwerper,Ontwerper,Paspop,Santa Monica,Staan,Textielindustrie,Verenigde Staten,Voorbereiding,Vrouwelijke gestalte,WinkelPhotographer Collection: Photographer's Choice 2008David Young-Wolff All Rights Reserved24 year old Korean clothing designer with a dress form in her shop