Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
clothing designer owner : Stockfoto
24 year old Korean clothing designer with a dress form in her shop

Clothing designer owner

Credits: 
David Young-Wolff
Bijschrift:
24 year old Korean clothing designer with a dress form in her shop
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84079685
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.145 x 3.430 px (43,56 x 29,04 cm) - 300 dpi - 8,05 MB
Clothing Designer Owner StockfotoEigenaar,Modeontwerper,Mannequin,Mode,Boetiek,Ontwerper,Winkel,Jong volwassen,Textielindustrie,Hoed,Paspop,Voorbereiding,Elegantie,Juwelen,Klein bedrijf,Koreaanse etniciteit,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,Dag,Enkel object,Entrepreneur,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Handen op de heupen,Horizontaal,Kledingwinkel,Leunen,Meetlint,Mensen,Santa Monica,Staan,Verenigde Staten,Vrouwelijke gestaltePhotographer Collection: Photographer's Choice 2008David Young-Wolff All Rights Reserved24 year old Korean clothing designer with a dress form in her shop