Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
CLOSE-UP OF YOUNG BULL WITH EAR TAGS : Stockfoto

CLOSE-UP OF YOUNG BULL WITH EAR TAGS

Credits: Kim Zumwalt
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
CA28749
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Japan, einddatum van beperking Perpetual.Exclusive usage in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.467 px (43,75 x 29,35 cm) - 300 dpi - 4,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Closeup Of Young Bull With Ear Tags Stockfoto CA28749Runderen,Dierenkop,Stier,Buitenopname,Close-up,Conformiteit,Dag,Dierenlichaam,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Gedomesticeerde dieren,Herbivoor,Horizontaal,In de camera kijken,Landbouw,Onderdeel van,Portretfoto,Runderen,Vee,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: The Image Bank