Close-up of swaddled newborn baby girl (0-1 months) : Stockfoto

Close-up of swaddled newborn baby girl (0-1 months)

Credits: Kristin Duvall
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10066477a-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 4,12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Closeup Of Swaddled Newborn Baby Girl Stockfoto sb10066477a-002Pasgeborene,Slapen,Alleen baby's,Eén persoon,0-1 maanden,Alleen één babymeisje,Babydeken,Binnenopname,Breekbaarheid,Close-up,Dag,Eenvoud,Europese etniciteit,Gezonde levensstijl,Horizontaal,In een deken gewikkeld,Ingepakt,Mensen,Met de ogen dicht,Onschuld,Portretfoto,VersheidPhotographer Collection: Photonica