Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close-up of silverback mountain gorilla (gorilla gorilla berengei) in Parc National des Volcans. : Stockfoto
Volcanoes National Park, Ruhengeri, Rwanda, Africa, East Africa

Close-up of silverback mountain gorilla (gorilla gorilla berengei) in Parc National des Volcans.

Credits: 
Ariadne Van Zandbergen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Volcanoes National Park, Ruhengeri, Rwanda, Africa, East Africa
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148926455
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.637 x 3.971 px (22,33 x 33,62 cm) - 300 dpi - 2,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Closeup Of Silverback Mountain Gorilla In Parc National Des Volcans StockfotoAfrika,Berg,Berggorilla,Blad,Buitenopname,Close-up,Dag,Dier,Dieren in het Wild,Dierenkop,Eén dier,Fotografie,Gorilla,Gras,Groen,Het Grote Eiland - Hawaï-eilanden,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Mensaap,Natuur,Onderdeel van,Oost-Afrika,Plant,Ruhengeri,Rwanda,Vaardigheid,Van de zijkant,Verticaal,Wilde dieren,Zilverrug gorilla,Zitten,Zonder mensen,Zoogdier,ZwartPhotographer Collection: Lonely Planet Images Volcanoes National Park, Ruhengeri, Rwanda, Africa, East Africa