Close up of senior man's stomach : Stockfoto
Senior in small swimsuit by the pool.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Close up of senior man's stomach

Credits: 
Catherine Ledner
Bijschrift:
Senior in small swimsuit by the pool.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106163237
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 7,76 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Close Up Of Senior Mans Stomach StockfotoOvergewicht,Korte zwembroek,Bejaard,Humor,Zomer,Alleen mannen,Buitenopname,Pret,Staan,Zwembadrand,70-79 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Altadena,Armen in de zij,Californië,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Individualiteit,Kleurenfoto,Mensen,Middelste deel,Verenigde Staten,Verouderingsproces,Volwassen,Water,Zonlicht,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Catherine Ledner PhotographySenior in small swimsuit by the pool.