Close up of senior man's stomach : Stockfoto
Senior in small swimsuit by the pool.

Close up of senior man's stomach

Credits: 
Catherine Ledner
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Senior in small swimsuit by the pool.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106163237
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 7,76 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Close Up Of Senior Mans Stomach Stockfoto70-79 jaar,Actieve ouderen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Altadena,Armen in de zij,Bejaard,Buitenopname,Californië,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Humor,Individualiteit,Kleurenfoto,Korte zwembroek,Mensen,Middelste deel,Overgewicht,Pret,Staan,Verenigde Staten,Verouderingsproces,Volwassen,Water,Zomer,Zonlicht,Zorgeloos,ZwembadrandPhotographer Collection: Iconica Catherine Ledner PhotographySenior in small swimsuit by the pool.