Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close up of microphone in office : Stockfoto

Close up of microphone in office

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
112156291
Collectie:
OJO Images
Close Up Of Microphone In Office StockfotoRedenaar,Microfoon,Mannen,Close-up,Bedrijfsleven,Op de rug gezien,Eén persoon,Jong volwassen,Mensen,Zakenman,Gang,Alleen mannen,Enkel object,Groot bedrijf,Staan,Verwachting,Beroep,Voorbereiding,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Apparatuur,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Compleet pak,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Goed gekleed,Horizontaal,Jonge mannen,Kantoor,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Techniek,Tekstveld,Volwassen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images