Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close up of hands holding beads : Stockfoto

Close up of hands holding beads

Credits: 
Monashee Frantz
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
143070400
Collectie:
OJO Images
Close Up Of Hands Holding Beads Stockfoto70-79 jaar,8-9 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Bejaard,Close-up,Contrasten,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Geloof,Generatiekloof,Grootmoeder,Handen vasthouden,Horizontaal,Katholicisme,Kind,Kleindochter,Kleurenfoto,Kwetsbaarheid,Lagere schoolleeftijd,Liefde,Meisjes,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Middelste deel,Onscherpe achtergrond,Rozenkrans,Seniore vrouwen,Spiritualiteit,Studiofoto,Twee personen,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Verbondenheid,Verouderingsproces,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Witte achtergrond,ZorgzaamheidPhotographer Collection: OJO Images