Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close-up of eye testing spectacles in a young female optometrists hands (blurred) : Stockfoto

Close-up of eye testing spectacles in a young female optometrists hands (blurred)

Credits: 
George Doyle
pxcmdpigrootte
Bespaar {{premium_packs_save_price}} of meer op premium RF-beelden. Lees meerWagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
stk121187rke
Collectie:
Stockbyte
Closeup Of Eye Testing Spectacles In A Young Female Optometrists Hands Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bril,Bruin haar,Deskundigheid,Dokter,Eén persoon,Focus,Fotografie,Frontaal,Geven,Gezichtsvermogen,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,In de camera kijken,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Laboratoriumjas,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Onderdeel van een serie,Oogmeetapparaat,Oogonderzoek,Oogtestkaart,Opticien,Portret,Portretfoto,Positieve emotie,Refractor,Vastberadenheid,Vierkant,Vrouwelijke dokter,Werken,Wit,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Stockbyte