Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close-up of Doctor and Elderly Patient's hands : Stockfoto
doctor's hand pointing to patient's records, patient's hand gesturing toward doctor

Close-up of Doctor and Elderly Patient's hands

Credits: Yellow Dog Productions
Bijschrift:
doctor's hand pointing to patient's records, patient's hand gesturing toward doctor
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
141479682
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Digital Vision
Closeup Of Doctor And Elderly Patients Hands Stockfoto 141479682Dokter,Patiënt,Advies,Dokterspraktijk,Bureau,Dossier,Bejaard,Close-up,Ondersteuning,40-44 jaar,Albany - Staat New York,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Deskundigheid,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hulp,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Over de 80 jaar,Richten,Senioren mannen,Staat New York,Twee personen,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Weerkaatsing,Wijzen,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Digital Vision © 2012 Yellowdog Productionsdoctor's hand pointing to patient's records, patient's hand gesturing toward doctor