Close-up of a kid's hand holding two cherries : Stockfoto

Close-up of a kid's hand holding two cherries

Credits: 
Hans Neleman
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157145088
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.205 x 3.373 px (44,07 x 28,56 cm) - 300 dpi - 10,9 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Closeup Of A Kids Hand Holding Two Cherries StockfotoAlleen kinderen,Buitenopname,Close-up,Dag,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Fotografie,Fruit,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Horizontaal,Kers,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mouw,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Rusland,Vasthouden,VersheidPhotographer Collection: Photonica Neleman Initiative, LLC