Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close shot of woman saving money in the little pig : Stockfoto
Woman safes coins at the metallic pig, smiling, seated on the floor

Close shot of woman saving money in the little pig

Credits: 
Bambu Productions
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman safes coins at the metallic pig, smiling, seated on the floor
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95576233
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.843 x 3.636 px (41,00 x 30,78 cm) - 300 dpi - 6,62 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Close Shot Of Woman Saving Money In The Little Pig Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Brazilië,Buigen,Buitenopname,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Horizontaal,Huishoudkosten,Jong volwassen,Leunen,Mensen,Muntgeld,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Rijkdom,Schoonheid,Spaargeld,Spaarpot,Stralende lach,Vasthouden,Veiligheidsmaatregelen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Bambu ProductionsWoman safes coins at the metallic pig, smiling, seated on the floor