Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Close hand on computer mouse. : Stockfoto
Close up of hand on mouse connected to computer.

Close hand on computer mouse.

Credits: 
Shanna Baker
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Close up of hand on mouse connected to computer.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109707725
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.111 x 3.407 px (43,27 x 28,85 cm) - 300 dpi - 3,05 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Close Hand On Computer Mouse Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Close-up,Communicatie,Computermuis,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Organisatie,Planning,Studiofoto,Techniek,Volwassen,WitPhotographer Collection: Photographer's Choice Shanna BakerClose up of hand on mouse connected to computer.