'Clone' of girl (5-7) in bedroom with father (digital composite) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

'Clone' of girl (5-7) in bedroom with father (digital composite)

Credits: 
Anna Peisl
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200340383-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.020 x 3.357 px (42,50 x 28,42 cm) - 300 dpi - 3,71 MB
Clone Of Girl StockfotoKlonen,Grote familie,Vader,Kindertijd,Huiselijk leven,Druk,Nacht,Slapen,Bedtijd,Donker,Herhaling,Levensstijl,Stapelbed,Verhalen vertellen,Slaapkamer,Mensen,Aan het werk,Afgeleid,Beweging,Schaduw,Speels,Achtling,Futuristisch,Binnenopname,Dochter,Spelen,6-7 jaar,Een groep mensen,Familie met acht kinderen,Kleuren,Meisjes,Ontwikkeling,Belichamen,Menselijke vruchtbaarheid,Verlicht,35-39 jaar,Alleenstaande vader,Conformiteit,Digitaal samengesteld beeld,Fotografie,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Leren,Mid-volwassen mannen,Middelgrote groep mensen,Nachthemd,Onderdeel van een serie,Op de rug liggen,Op schoot,Overvloed,Raam,Routine,Stoel,Ten voeten uit,één ouderPhotographer Collection: Stone