Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Clock in museum that stopped at the time the atomic bomb exploded. : Stockfoto
Nagasaki, Kyushu, Japan, North-East Asia, Asia

Clock in museum that stopped at the time the atomic bomb exploded.

Credits: 
Frank Carter
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Nagasaki, Kyushu, Japan, North-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Intended for editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149695681
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.767 x 4.159 px (23,43 x 35,21 cm) - 300 dpi - 3,96 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Clock In Museum That Stopped At The Time The Atomic Bomb Exploded StockfotoApparatuur,Atoombom,Azië,Beschadigd,Bom,Cirkel,Controle,Exploderen,Fall-out,Fotografie,Gebroken,Geruïneerd,Goud,Het einde,Japan,Kleurenfoto,Klok,Kookwekker,Kyushu,Luchtvervuiling,Museum,Nagasaki Prefectuur,Nauwkeurigheid,Oost-Azië,Prestatie,Romeins cijfer,Tijd,Tijdmeter,Vernieling,Verticaal,Vervuiling,Vorm,Wekker,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Nagasaki, Kyushu, Japan, North-East Asia, Asia