Client passing prescription to pharmacist, (B&W), elevated view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Client passing prescription to pharmacist, (B&W), elevated view

Credits: 
George Marks
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82143995
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.725 x 4.758 px (31,54 x 40,28 cm) - 300 dpi - 6,44 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Client Passing Prescription To Pharmacist Elevated View StockfotoApotheek,Klant,Apotheker,Mannen,Uniform,Patiënt,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Dag,Detailhandel,Doktersrecept,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Hoed,Kopen,Mensen,Onherkenbaar persoon,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Ouderwets,Overjas,Staan,Twee personen,Verbetering,Verticaal,Volwassen,Ziekte,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile