Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Claire Ying Ho, DPT : Stockfoto
One of my co-workers posing for an Ad promoting Physical Therapy.

Claire Ying Ho, DPT

Credits: 
Michael Lawenko Dela Paz
Bijschrift:
One of my co-workers posing for an Ad promoting Physical Therapy.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
158470855
Collectie:
Moment Open

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Claire Ying Ho Dpt Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruin haar,Bruine ogen,Californië,Chinese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Fysiotherapie,Geluk,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Mooie mensen,Onscherpe achtergrond,Portret,Portretfoto,Roze,Schoonheid,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Moment Open @ Michael Dela PazOne of my co-workers posing for an Ad promoting Physical Therapy.