City hall building, low angle view : Stockfoto
City Hall by Richard Meier, The Hague, Netherlands

City hall building, low angle view

Credits: 
EschCollection
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
City Hall by Richard Meier, The Hague, Netherlands
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063317m-001
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.734 x 4.800 px (31,61 x 40,64 cm) - 300 dpi - 9,66 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
City Hall Building Low Angle View StockfotoArchitectuur,Bedrijfsleven,Buitenopname,Dag,Den Haag,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Gemeentehuis,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Nederland,Onherkenbaar persoon,Stadsleven,Verticaal,Wolkenkrabber,ZakenpersoonPhotographer Collection: Photonica City Hall by Richard Meier, The Hague, Netherlands