Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
City Girl : Stockfoto
Young woman and New York City - Digital composite

City Girl

Credits: 
Richard Newstead
Bijschrift:
Young woman and New York City - Digital composite
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
95915949
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
City Girl StockfotoMenselijk gezicht,Serieus,Stad,Alleen vrouwen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Angst,Buitenopname,Close-up,Dag,Dagdromen,Digitaal samengesteld beeld,Dromen,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Hoop,Horizontaal,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Mid-volwassen,Ontsnappen,Stad New York,Verenigde Staten,Volwassen,Wegkijken,ZeePhotographer Collection: Photodisc Richard NewsteadYoung woman and New York City - Digital composite