Circular ice block in a globe support holder : Stockfoto
Still life of a melting circular ice block in a globe support holder standing on a shiny reflective surface


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Circular ice block in a globe support holder

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
Still life of a melting circular ice block in a globe support holder standing on a shiny reflective surface
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109420374
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 4.783 px (31,70 x 40,50 cm) - 300 dpi - 13,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Circular Ice Block In A Globe Support Holder StockfotoWereldbol,IJs,Bol,Opwarming van de Aarde,Bevroren,Koud,Studiofoto,Zonder mensen,Smelten,Fotografie,Klimaat,Idee,Verticaal,Enkel object,KleurenfotoPhotographer Collection: Stone copyright Photographer Henrik SorensenStill life of a melting circular ice block in a globe support holder standing on a shiny reflective surface