Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Circular ice block in a globe support holder : Stockfoto
Still life of a melting circular ice block in a globe support holder standing on a shiny reflective surface

Circular ice block in a globe support holder

Bijschrift:
Still life of a melting circular ice block in a globe support holder standing on a shiny reflective surface
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
109420374
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Henrik Sorensen
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 4.783 px (31,70 x 40,50 cm) - 300 dpi - 13,9 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Circular Ice Block In A Globe Support Holder Stockfoto 109420374IJs,Wereldbol,Bol,Opwarming van de Aarde,Zonder mensen,Studiofoto,Smelten,Bevroren,Koud,Verticaal,Enkel object,Fotografie,Idee,Kleurenfoto,KlimaatPhotographer Collection: Stone copyright Photographer Henrik SorensenStill life of a melting circular ice block in a globe support holder standing on a shiny reflective surface