cigarette Smoking : Stockfoto
Man and woman smoking cigarettes outside of a building.

Cigarette Smoking

Credits: 
Zoran Milich
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Man and woman smoking cigarettes outside of a building.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157018267
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.725 x 3.780 px (40,01 x 32,00 cm) - 300 dpi - 7 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cigarette Smoking StockfotoAlleen volwassenen,Binnenopname,Close-up,Fotografie,Gestreept,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Middelste deel,Rookkwestie,Saamhorigheid,Sigaret,Slechte gewoonte,Staan,Stad New York,Twee personen,Vasthouden,Verbondenheid,Verenigde Staten,Verslaving,Volwassen,Volwassen vrouwen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Photonica Zoran MilichMan and woman smoking cigarettes outside of a building.