Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Churchgate, Mumbai (Bombay), Maharashtra State, India. : Stockfoto
Playing a game of cricket near the Fort.

Churchgate, Mumbai (Bombay), Maharashtra State, India.

Credits: 
Abraham Nowitz
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Playing a game of cricket near the Fort.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81814650
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.446 x 5.150 px (29,18 x 43,60 cm) - 300 dpi - 6,36 MB
Release-informatie:
Geen release vereist
Churchgate Mumbai Maharashtra State India StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Architectuur,Bal,Blauw,Britse cultuur,Buitenopname,Cricket,Cricketteam,Dag,Drie personen,Een groep mensen,Fort,Fotografie,Gebouw exterieur,In de lucht zwevend,India,Indiase etniciteit,Indisch Subcontinent etniciteit,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Klok,Knuppel,Koloniale stijl,Lucht,Maharashtra,Mannen,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mumbai,Palmboom,Scheenbeschermer,Slaan,Sport,Toren,Traditie,Traditionele kledij,Trainen,Veld,Verticaal,Volwassen,Waaierpalm,WicketPhotographer Collection: National Geographic Playing a game of cricket near the Fort.