Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Churchgate, Mumbai (Bombay), Maharashtra State, India. : Stockfoto
Playing a game of cricket near the Fort.

Churchgate, Mumbai (Bombay), Maharashtra State, India.

Bijschrift:
Playing a game of cricket near the Fort.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
81814650
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Abraham Nowitz
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.446 x 5.150 px (29,18 x 43,60 cm) - 300 dpi - 6,36 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Churchgate Mumbai Maharashtra State India Stockfoto 81814650Alleen mannen,Alleen volwassenen,Architectuur,Bal,Blauw,Britse cultuur,Buitenopname,Cricket,Cricketteam,Dag,Drie personen,Een groep mensen,Fort,Fotografie,Gebouw exterieur,In de lucht zwevend,India,Indiase etniciteit,Indisch Subcontinent etniciteit,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Klok,Knuppel,Koloniale stijl,Lucht,Maharashtra,Mannen,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mumbai,Palmboom,Scheenbeschermer,Slaan,Sport,Toren,Traditie,Traditionele kledij,Trainen,Veld,Verticaal,Volwassen,Waaierpalm,WicketPhotographer Collection: National Geographic Playing a game of cricket near the Fort.