Christmastree salesman sells tree to couple. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Christmastree salesman sells tree to couple.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160438109
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.511 px (44,03 x 29,73 cm) - 300 dpi - 13,5 MB
Christmastree Salesman Sells Tree To Couple StockfotoKopen,Kerstmis,Kerstboom,Mensen,Voorbereiding,Jonge mannen,Multi etnische groep,Winkelen,Groot-Brittannië,Verkopen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Boom,Bovenlichaam,Buitenopname,Consumentisme,Culturen,Dag,Drie personen,Driekwartlengte,Echte mensen,Eigenaar,Entrepreneur,Europese etniciteit,Fotografie,Heteroseksueel koppel,Hoofdstad,Horizontaal,Japanse etniciteit,Jong koppel,Jong volwassen,Jonge vrouw,Keus,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Tuincentrum,Volwassen,Warme kledingPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer