Christmas tree surrounded by presents. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images) : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Christmas tree surrounded by presents.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Christmas tree surrounded by presents. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images)

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Christmas tree surrounded by presents.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774222
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.684 x 4.772 px (31,19 x 40,40 cm) - 300 dpi - 7,43 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Christmas Tree Surrounded By Presents StockfotoKerstmis,Retrostijl,Decoraties,Kado,Kerstversiering,1950,1950-1959,1970-1979,20e eeuw,Aantal mensen,Binnenopname,December,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Groenblijvende boom,Kerstboom,Kleurenfoto,Maand,Nationale feestdag,Omgeven,Omwalling,Studiofoto,Verenigde Staten,Versieren,Verticaal,Verwachting,Winter,Zonder mensenPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1960s: Christmas tree surrounded by presents.