Christmas Shopping : Stockfoto
A young Christmas shopper leaving a department store with her presents, helped by a commissionaire.

Christmas Shopping

Credits: 
Hudson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A young Christmas shopper leaving a department store with her presents, helped by a commissionaire.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HG0788-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.274 x 2.556 px (27,72 x 21,64 cm) - 300 dpi - 3,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Christmas Shopping Stockfoto1936,Alleen kinderen,Bouwwerk,Buitenopname,Consumentisme,Detailhandel,Doos,Dragen,Engeland,Europa,Fotografie,Goede manieren,Groep objecten,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Horizontaal,Hulp,Jongens,Kado,Kadodoos,Kerstkado,Kerstmis,Kind,Kindertijd,Lagere schoolleeftijd,Meisjes,Overladen,Rijkdom,Stad,Straat,Twee personen,Verlaten,Winkel,Winkelen,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A young Christmas shopper leaving a department store with her presents, helped by a commissionaire.