Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Christmas floral decoration : Stockfoto
Christmas floral wreath of red poinsettias, gold painted pine cones, red berries and a lit golden candle

Christmas floral decoration

Credits: 
Linda Burgess
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Christmas floral wreath of red poinsettias, gold painted pine cones, red berries and a lit golden candle
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160626316
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.558 x 5.600 px (38,59 x 47,41 cm) - 300 dpi - 18 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Christmas Floral Decoration StockfotoBes,Culturen,Decoraties,Dennenappel,Fotografie,Goud,Groot-Brittannië,Kaars,Kerstmis,Kerstroos,Kerstversiering,Kleurenfoto,Krans,Londen - Engeland,Londen en omgeving,Rood,Stilleven,Studiofoto,Verticaal,Viering,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary © Linda BurgessChristmas floral wreath of red poinsettias, gold painted pine cones, red berries and a lit golden candle