Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chocolate Labrador (Canis lupus familiaris) in regal robe : Stockfoto

Chocolate Labrador (Canis lupus familiaris) in regal robe

Credits: 
Justin Paget
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
121841756
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
2.592 x 3.888 px (21,95 x 32,92 cm) - 300 dpi - 4,32 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Chocolate Labrador In Regal Robe Stockfoto 121841756Antropomorfisme,Binnenopname,Bruin,Chocoladebruine labrador,Dier,Eén dier,Fluweel,Fotografie,Frontaal,Gedomesticeerde dieren,Gewaad,Grijs,Grijze achtergrond,Hond,Hondachtige,Huisdier,Huisdierenkleding,Humor,In de camera kijken,Kleding,Kleurenfoto,Koningschap,Labrador retriever,Majestueus,Mannetjesdier,Rashond,Retriever,Rood,Schattig,Staren,Studiofoto,Verrassing,Verticaal,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: Oxford Scientific