Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chinese businesswoman working at desk : Stockfoto

Chinese businesswoman working at desk

Credits: 
Blend Images - LWA/Dann Tardif
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
103575874
Collectie:
Brand X Pictures
Chinese Businesswoman Working At Desk StockfotoTelefoon,Kantoor,Volwassen vrouwen,Telefoon gebruiken,Vaste telefoon,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Chinese etniciteit,Laptop,Bureau,Eén persoon,Glimlachen,Aan het werk,Mensen,Lezen,Rapport,Praten,35-39 jaar,Alleen één vrouw,Beroep,Canada,Document,Internet,Multitasken,Tekstveld,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Antwoorden,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bruin haar,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,E-mail,Fotografie,Frontaal,Gemak,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Luisteren,Mid-volwassen,Ontario - Canada,Papierwerk,Portretfoto,Techniek,Toronto,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrolijk,Vrouwelijk,Werkneemster,ZittenPhotographer Collection: Brand X Pictures