Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chinese businesswoman working at desk : Stockfoto

Chinese businesswoman working at desk

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
103575874
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Blend Images - LWA/Dann Tardif
Collectie:
Brand X Pictures
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Chinese Businesswoman Working At Desk Stockfoto 103575874Telefoon,Kantoor,Telefoon gebruiken,Volwassen vrouwen,Vaste telefoon,Bedrijfsleven,Laptop,Zakenvrouw,Bureau,Chinese etniciteit,Rapport,Aan het werk,Eén persoon,Lezen,Mensen,Praten,Beroep,Internet,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Antwoorden,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bruin haar,Canada,Communicatie,Dag,Document,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Fotografie,Frontaal,Gemak,Glimlachen,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Luisteren,Mid-volwassen,Multitasken,Ontario - Canada,Papierwerk,Portretfoto,Techniek,Tekstveld,Toronto,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrolijk,Vrouwelijk,ZittenPhotographer Collection: Brand X Pictures