Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chinese businesswoman working at desk : Stockfoto

Chinese businesswoman working at desk

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
103575874
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Blend Images - LWA/Dann Tardif
Collectie:
Brand X Pictures
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Chinese Businesswoman Working At Desk Stockfoto 103575874Telefoon,Kantoor,Telefoon gebruiken,Vaste telefoon,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Laptop,Zakenvrouw,Eén persoon,Mensen,Bureau,Chinese etniciteit,Glimlachen,Rapport,Aan het werk,Lezen,Praten,35-39 jaar,Beroep,Canada,Document,Internet,Tekstveld,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Antwoorden,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bruin haar,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Fotografie,Frontaal,Gemak,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Luisteren,Mid-volwassen,Multitasken,Ontario - Canada,Papierwerk,Portretfoto,Techniek,Toronto,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrolijk,Vrouwelijk,Werkneemster,ZittenPhotographer Collection: Brand X Pictures