Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chinese businessmen shaking hands : Stockfoto

Chinese businessmen shaking hands

Credits: 
Jade
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
166835404
Collectie:
Blend Images
Chinese Businessmen Shaking Hands StockfotoBedrijfsleven,Kantoor,Zakenman,Iemand een hand geven,Vergadering,Aziatische en Indiase etniciteit,China,Mannen,Raam,Twee personen,Partnerschap,Overeenkomst,Mensen,Chinese etniciteit,Vergaderruimte,Groot bedrijf,Tafel,Alleen mannen,Samenwerking,Teamwerk,Succes,Stad,Verbinding,Wolkenkrabber,Binnenopname,Begroeten,Jonge mannen,Jong volwassen,Tekstveld,Begin,Staan,Zelfvertrouwen,Vrolijk,Gelegenheid,Horizontaal,Fotografie,Goed gekleed,Kleurenfoto,Verkopen,Peking,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Dag,Driekwartlengte,Gezicht aan gezicht,Glimlachen,Medewerker,Overhemd en stropdas,Saamhorigheid,Toewijding,VolwassenPhotographer Collection: Blend Images