Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chinese businessmen shaking hands : Stockfoto

Chinese businessmen shaking hands

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
166835404
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Jade
Collectie:
Blend Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Chinese Businessmen Shaking Hands Stockfoto 166835404Bedrijfsleven,Kantoor,Vergadering,Zakenman,Aziatische en Indiase etniciteit,Mensen,Iemand een hand geven,China,Vergaderruimte,Raam,Partnerschap,Samenwerking,Groot bedrijf,Mannen,Overeenkomst,Twee personen,Tafel,Binnenopname,Chinese etniciteit,Wolkenkrabber,Begin,Teamwerk,Tekstveld,Alleen mannen,Begroeten,Stad,Succes,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Verbinding,Gelegenheid,Vrolijk,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Dag,Driekwartlengte,Gezicht aan gezicht,Glimlachen,Goed gekleed,Jonge mannen,Medewerker,Overhemd en stropdas,Saamhorigheid,Staan,Toewijding,Verkopen,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Blend Images