Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chinese businessmen playing ping pong in office : Stockfoto

Chinese businessmen playing ping pong in office

Credits: 
Blend Images - Jade
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
173809485
Collectie:
Brand X Pictures
Chinese Businessmen Playing Ping Pong In Office Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bril,Bruin haar,China,Chinese etniciteit,Competitie,Dag,Driekwartlengte,Focus op achtergrond,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Koffiepauze,Laag camerastandpunt,Mannen,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Ontspanning,Peking,Plezier,Pret,Rusten,Saamhorigheid,Schieten,Serveren - Sport,Staan,Tafeltennis,Tafeltennisbatje,Twee personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,Vrolijk,Zakenman,ZakenvrouwPhotographer Collection: Brand X Pictures