Chinese ancient queen : Stockfoto
Girl wearing Chinese dressed with holding pipa in hand.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Chinese ancient queen

Credits: 
Pan Hong
Bijschrift:
Girl wearing Chinese dressed with holding pipa in hand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151146948
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.356 x 5.034 px (28,41 x 42,62 cm) - 300 dpi - 9,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Chinese Ancient Queen StockfotoKoningin,Antiek,Traditionele kledij,China,Chinese cultuur,Chinese etniciteit,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Onscherpe achtergrond,Pipa,Portret,Shaanxi - Midden-China,Staan,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Xi'anPhotographer Collection: Moment Select Pan HongGirl wearing Chinese dressed with holding pipa in hand.