Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chinese ancient queen : Stockfoto
Girl wearing Chinese dressed with holding pipa in hand.

Chinese ancient queen

Bijschrift:
Girl wearing Chinese dressed with holding pipa in hand.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
151146948
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Pan Hong
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.356 x 5.034 px (28,41 x 42,62 cm) - 300 dpi - 9,1 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Chinese Ancient Queen Stockfoto 151146948Koningin,China,Chinese cultuur,Chinese etniciteit,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Antiek,Binnenopname,Bovenlichaam,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Onscherpe achtergrond,Pipa,Portret,Shaanxi,Staan,Traditionele kledij,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Xi'anPhotographer Collection: Moment Select Pan HongGirl wearing Chinese dressed with holding pipa in hand.