China, woman working at sewing machine in sock factory : Stockfoto
Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China. 2005

China, woman working at sewing machine in sock factory

Credits: 
Stephen Wilkes
Bijschrift:
Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China. 2005
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200515698-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Fotoproducten, Display - Fotobehang, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.900 x 3.675 px (41,49 x 31,12 cm) - 300 dpi - 9,02 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
China Woman Working At Sewing Machine In Sock Factory Stockfoto 200515698-001Fabriek,Naaimachine,Naaien,Productieberoep,Arbeider,Beroep,Binnenopname,Internationaal bedrijf,Symmetrie,Volwassen vrouwen,Yiwu,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Eén persoon,Fabricage-apparatuur,Fotografie,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Machinerie,Mensen op de achtergrond,Portret,Portretfoto,Print,Staan,Uniform,Weerkaatsing,Zhejiang ProvinciePhotographer Collection: Iconica Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China. 2005