China, strand of barbed wire, mural with ideograms in background : Stockfoto
China, strand of barbed wire, mural with ideograms in background : Stockfoto

China, strand of barbed wire, mural with ideograms in background

Credits: Stephen Wilkes
Creatief nr.: 200515710-001
Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China.

Beperkingen
Beperkingen: Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Fotoproducten, Display - Fotobehang, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.

Details
Soort licentie: Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie: The Image Bank
Max. bestandsgrootte: 5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,92 MB
Release-informatie: Geen release vereist

Gelijksoortige beeldenSearch ResultsZelfde serie
China Strand Of Barbed Wire Mural With Ideograms In Background StockfotoAchtergrond,Bontgekleurd,Buitenopname,Chinees - Taal,Chinese cultuur,Chinese tekens,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Graffiti,Horizontaal,Ideogram,Kleurenfoto,Muurschildering,Onscherpe achtergrond,Orthografisch symbool,Prikkeldraad,Yiwu,Zhejiang Provincie,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China.