Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
China, strand of barbed wire, mural with ideograms in background : Stockfoto
Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China.

China, strand of barbed wire, mural with ideograms in background

Credits: 
Stephen Wilkes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Fotoproducten, Display - Fotobehang, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200515710-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,92 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
China Strand Of Barbed Wire Mural With Ideograms In Background StockfotoAchtergrond,Bontgekleurd,Buitenopname,Chinees - Taal,Chinese cultuur,Chinese tekens,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Graffiti,Horizontaal,Ideogram,Kleurenfoto,Muurschildering,Onscherpe achtergrond,Orthografisch symbool,Prikkeldraad,Yiwu,Zhejiang Provincie,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Yiwu City, Zhejang Province, People's Republic of China.