Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
China, Shanghai, woman sitting next to fast food trademark clown : Stockfoto
People's Republic of China

China, Shanghai, woman sitting next to fast food trademark clown

Credits: 
Stephen Wilkes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
People's Republic of China
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Fotoproducten, Display - Fotobehang, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200515726-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 5,78 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
China Shanghai Woman Sitting Next To Fast Food Trademark Clown Stockfoto2005,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Bank,Buitenopname,Chinese etniciteit,Dag,Eén persoon,Fastfoodrestaurant,Fotografie,Gebouw exterieur,Glas,Horizontaal,Humor,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijke gelijkenis,Marketing,Nieuwsgierigheid,Ronald McDonald,Shanghai,Stad,Standbeeld,Staren,Veiligheidshek,Verwestering,Voedingsindustrie,Winkel,Zitten,ZwaaienPhotographer Collection: The Image Bank People's Republic of China