China, Shanghai skyline at night : Stockfoto
China, Shanghai skyline, view of Pudong financial district and Waibaidu bridge, illuminated at night, long exposure

China, Shanghai skyline at night

Credits: 
Martin Puddy
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
China, Shanghai skyline, view of Pudong financial district and Waibaidu bridge, illuminated at night, long exposure
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155888173
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.713 x 5.173 px (31,44 x 43,80 cm) - 300 dpi - 19,4 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
China Shanghai Skyline At Night StockfotoArchitectuur,Binnenstad,Bontgekleurd,Brug,Buitenopname,China,Elektrisch licht,Fotografie,Gebouw exterieur,Groot bedrijf,Internationaal bedrijf,Kleurenfoto,Lange sluitertijd,Nacht,Pudong,Reisbestemmingen,Rivier,Shanghai,Skyline,Stad,Verlicht,Verticaal,Wateroppervlak,Weerkaatsing,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone martin puddyChina, Shanghai skyline, view of Pudong financial district and Waibaidu bridge, illuminated at night, long exposure