Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
China, Shanghai skyline at night : Stockfoto
China, Shanghai skyline, view of Pudong financial district and Waibaidu bridge, illuminated at night, long exposure

China, Shanghai skyline at night

Bijschrift:
China, Shanghai skyline, view of Pudong financial district and Waibaidu bridge, illuminated at night, long exposure
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155888173
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Martin Puddy
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.713 x 5.173 px (31,44 x 43,80 cm) - 300 dpi - 19,4 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
China Shanghai Skyline At Night Stockfoto 155888173Shanghai,Weerkaatsing,Nacht,Internationaal bedrijf,Stad,Bontgekleurd,Architectuur,Brug,China,Pudong,Reisbestemmingen,Skyline,Binnenstad,Buitenopname,Elektrisch licht,Fotografie,Gebouw exterieur,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Lange sluitertijd,Rivier,Verlicht,Verticaal,Wateroppervlak,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone martin puddyChina, Shanghai skyline, view of Pudong financial district and Waibaidu bridge, illuminated at night, long exposure