China, Shanghai, road intersection at night : Stockfoto
China, Shanghai, elevated view of busy road intersection and skyline at night


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

China, Shanghai, road intersection at night

Credits: 
Martin Puddy
Bijschrift:
China, Shanghai, elevated view of busy road intersection and skyline at night
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155888171
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.218 x 4.045 px (44,18 x 34,25 cm) - 300 dpi - 24,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
China Shanghai Road Intersection At Night StockfotoNacht,Shanghai,China,Verkeer,Straat,Bouw,Verlicht,Skyline,Weg,Stadsbeeld,Vervoer,Gebouw exterieur,Internationaal bedrijf,Paars,Fly-over,Autosnelweg,Stadsleven,Hoog standpunt,Wolkenkrabber,Lichtspoor,Reisbestemmingen,Horizontaal,Stadsstraat,Fotografie,Verheven weg,Zonder mensen,Architectuur,Kleurenfoto,Binnenstad,Buitenopname,Financieel districtPhotographer Collection: Stone martin puddyChina, Shanghai, elevated view of busy road intersection and skyline at night